• LZL_6738.jpg
 • LZL_6753.jpg

ГОСТОВАЊА ХОРА

 1. 1991. година
 2. 1992. година
 3. 1993. година
 4. 1994. година
 5. 1995. година
 6. 1996. година – Пољска (Краков...)
 7. 1997. година
 8. 1998. година – Мађарска 1 (Печуј), Мађарска 2 (Дебрецен, Пишпекладањ)
 9. 1999. година – Словачка (Трнава)
 10. 2000. година
 11. 2001. година – Румунија (Питешти, ...)
 12. 2002. година
 13. 2003. година
 14. 2004. година – Бугарска (Балчик, ...)
 15. 2005. година – Бугарска (Благоевград, Софија), Пољска (Хајнувка, Бјалисток)
 16. 2006. година – Чешка (Брно)
 17. 2007. година – Мађарска (Мишколц)?, Словачка (Банска Бистрица)?
 18. 2008. година – Русија (Краснојарск)
 19. 2009. година – Босна и Херцеговина (Приједор)
 20. 2010. година – Мађарска (Мишколц), Мексико (Пуебла...), Босна и Херцеговина (Босанска Крупа)
 21. 2011. година – Румунија (Питешти, Куртеа де Арђеш), Шпанија (Кантонигрос)
 22. 2012. година
 23. 2013. година – Турска (Анкара), Босна и Херцеговина (Босанска Крупа)
 24. 2014. година – Аустрија (Шпитал)
 25. 2015. година– Румунија (Брашов)

2016. година